Privatlån

Pengarna du får genom ett privatlån kan du använda till vad du vill, en välbehövlig semester, ett nytt kök, en ny dator eller någonting annat du är i stort behov av. Kanske har du en stor skuld du måste betala inom kort. Ett privatlån hjälper dig att lösa dina finansiella problem till låg kostnad utan någon som ställer jobbiga frågor vad du ska ha pengarna till.

Låneinstitut Med Privatlån

Hos de låneinstitut vi samarbetar med har du möjlighet att låna upp till 150.000 kronor med valfri återbetalningsperiod på upp till 8 år.

Det är väldigt enkelt att skaffa ett privatlån via Internet, fyll bara i låneansökan direkt i din webbläsare och du får besked inom 1-7 dagar beroende på vilket låneinstitut du väljer.

Hitta det låneinstitut som bäst passar dina behov bland länkarna nedan.

Låna Upp Till 350.000 Med IKANO-Banken

Med IKANO Banklån kan du låna mellan 20 000 och 350 000 kronor utan krångliga avgifter och med lånelöfte direkt, till en av marknadens lägsta räntor och en valfri återbetalningsperiod på upp till 12 år. Det du ser är det du verkligen betalar. Din ränta sätts individuellt och påverkas bland annat av din inkomst och hur mycket du lånar. Dina pengar finns på ditt bankkonto 2-3 vardagar efter att Ikanobanken fått in ditt undertecknade skuldebrev.

Freedom Finance

Hos Freedom Finance kan du snabbt jämföra vad du kan spara genom att lägga om dina privatlån.

Lendo – Budgivning Ger Dig Bästa Lånet


Lendo har specialiserat sig på att låta långivarna lägga bud på ditt lån. Du kan låna upp till 350 000 kronor och väljer den långivare som ger dig den lägsta lånekostnaden.

Fördelarna med Lendo:

  • Du får de lägsta räntorna genom att långivarna tävlar om ditt lån genom budgivning.
  • Dom har flest anslutna långivare
  • Tjänsten är helt kostnadsfri utan några som helstförpliktelser
  • Du slipper pruta – Lendo gör jobbet!

Klicka här för att låta långivarna lägga lägsta möjliga bud på ditt lån!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *