Internetlån

Att ansöka om Internetlån är ett snabbt & smidigt sätt att låna pengar på. Du fyller bara i ett formulär med dina uppgifter direkt i din webbläsare. Uppgifterna behandlas av det låneinstitut du valt och du får svar efter bara några dagar.

Om Internetlån

Många låneinstitut erbjuder internetlån och här nedan presenterar vi ett antal av de bättre alternativen. Var och en har olika behov och därför passar ett låneinstitut en person bäst medan ett annat låneinstitut passar någon annan person bäst.

Hitta det låneinstitut som bäst passar dina behov bland länkarna nedan.

Låna Upp Till 350.000 Med IKANO-Banken Via Internet

Med IKANO Banklån kan du direkt över internet låna allt mellan 20.000 & 350.000 kronor utan krångliga avgifter. Det du ser är det du verkligen betalar och du får ett lånelöfte direkt. Din ränta sätts individuellt och påverkas bland annat av din inkomst och hur mycket du lånar.

Lendo – Få Lägsta Lånekostnaden Genom Budgivning

Lendo är företaget som låter långivarna lägga bud på ditt lån upp till 350 000 kronor. Du väljer sedan den långivare som ger dig den lägsta lånekostnaden.

Fördelarna med Lendo:

  • Långivarnas bud ger dig de lägsta räntorna.
  • Tjänsten är helt kostnadsfri utan några som helstförpliktelser
  • Dom har flest anslutna långivare
  • Du slipper pruta – Lendo gör jobbet!

Klicka här för att låta långivarna lägga lägsta möjliga bud på ditt lån!

Ikanobanken

På Ikanobanken kan du låna upp till 150.000 kronor med lilla lånet utan uppläggningsavgift eller aviavgift och en valfri återbetalningsperiod på upp till 8 år. Inom en vecka är din ansökan behandlad. Om ansökan är beviljad skriver du ut skuldebrevet, skriver under och skickar in det till Ikanobanken som därefter betalar ut lånet till önskat konto.

Freedom Finance

Hos Freedom Finance kan du snabbt jämföra vad du kan spara genom att lägga om dina lån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *