Billån

Du har bestämt dig för att köpa bil och behöver skaffa ett billån snabbt & billigt. Här nedan hittar du den information du behöver för att avgöra vilket billån som passar dig bäst.

Låneinstitut med billån

Hos de låneinstitut vi samarbetar med har du möjlighet att skaffa billån på upp till 150.000 kronor.

Det är väldigt enkelt att skaffa ett billån via Internet, ladda bara ned och fyll i låneansökan, skicka in låneansökan tillsammans med avier för eventuella nuvarande billån. Inom ca en vecka kommer en handläggare kontakta dig angående ditt billån.

Ikanobanken Billån

Om du ska köpa en bil bör du kolla in Ikanobankens Billån. Med det är du bättre utrustad för en bra bilaffär, antingen du köper privat eller hos bilhandlare.

Förutom att du slipper avgifter och får en låg ränta, får du dessutom ditt lånebesked direkt när du söker på Internet. Du hittar där en hel del tjänster som förenklar ditt bilköp, som snabb tillgång till Bilprovningens Bildiagnos, gratis värdering, samt rallykartläsaren Tina Thörners guide genom bilköpet.

Ikanobanken kan du skaffa ett billån på upp till 150.000 kronor med lilla lånet utan uppläggningsavgift eller aviavgift och en valfri återbetalningsperiod på upp till 8 år. Inom en vecka är din ansökan behandlad. Om ansökan för ditt billån är beviljad skriver du ut skuldebrevet, skriver under och skickar in det till Ikanobanken som därefter betalar ut billånet till önskat konto och du kan köpa din drömbil.

Klicka här för att komma till Ikanobanken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *