Kreditkort

Kreditkort

Här hittar du den information du behöver för att skaffa ett kreditkort för dina oförutsedda utgifter. Man vet aldrig när man behöver en mindre eller större summa pengar.

Tänk dig att det är torsdagen den 24, din lön är slut, frysen har gått sönder och du måste snabbt ha en ny. Då kommer ett kreditkort väl till pass. Administrera och kontrollera ditt konto snabbt & säkert dygnet runt.

ANSÖK OM KREDITKORT

Det är väldigt enkelt att skaffa ett kreditkort via Internet, fyll bara i kreditkortsansökan direkt i din webbläsare och du får besked inom ett par veckor efter kreditprövning gjorts.

IKANO Kreditkort

Hos IKANO-Banken får du nu ett IKANO Kreditkort med upp till 56 dagars räntefri kredit, 0:- i årsavgift de första 12 månaderna, upp till 50 000 kronor i kredit och 25 öre i rabatt/liter bensin eller diesel på Preems bemannade stationer.

American Express Gold Card

Just nu bjuder American Express på årsavgiften samt deras unika bonusprogram ”Membership Rewards” när du skaffar ett American Express Gold Card. Med American Express Gold Card får du service utöver det vanliga och förgyller dina köp med unika förmåner. Som du har förstått har du ingenting att förlora och allt att vinna på att skaffa ett American Express Gold Card idag.
Fördelar med American Express Gold Card:

  • Service utöver det vanliga
  • Unika förmåner för dig
  • Tillgång till American Express resebyråservice, extra trygg reseförsäkring var du än befinner dig i världen
  • Ingen årsavgift första året
  • Ingen årsavgift för det unika bonusprogrammet ”Membership Awards”
  • Gratis extrakort till valfri familjemedlem över 16 år
  • Varje gång du använder kortet får du poäng som kan lösas in mot flygresor, hotellnätter, exklusiva produkter, m.m.

Klicka på bilden nedan för att komma till kreditkortsansökan för American Express Gold Card och fyll i dina personuppgifter så är du inom kort en exklusiv ägare av ett American Express Gold Card med alla dess exklusiva förmåner!

En kommentar till “Kreditkort”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *